Microdermabrasie

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagt dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt binnen de dermatologie en de huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek microdermabrasie voor de volgende indicaties:

–  Futloze, droge en ruwe huid
–  Pigmentvlekken ( niet hormonaal)
–  Zonbeschadigde huid
–  Actieve acne huid, vette huid
–  Acne littekens
–  Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
–  Verstopte, vergrote poriën
–  Littekens
–  Striae
–  Rokershuid

De werking
De huid wordt door middel van een diamantkop afgeschaafd. Het krachtige apparaat kan worden ingesteld op verschillende standen en aangepast worden aan het huidtype en verschillende indicatie. De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht. Afgezien van het behandelniveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn.

Samen met lifting
De microdermabrasie kan in kuurvorm prachtig gecombineerd worden met onze L3 Laser Lifting en versteviging. Neem voor meer informatie contact met ons op.