Definitief ontharen

Overbeharing, voor meer dan 80% van de vrouwen een groot ongemak. Behalve traditionele methoden tegen overbeharing als elektrisch epileren en harsen, beschikken wij over een van de meest geavanceerde en efficiënte methode tegen overbeharing. De ELOS.

De ELOS is bewezen efficiënter en veiliger dan LASER en IPL. Om meer te weten te komen over hoe ELOS werkt of waarom de ELOS beter is dan bijvoorbeeld IPL of LASER kijkt u verder op onze site.

Gemiddeld heeft u ongeveer 10 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Indien u wilt starten met de ELOS-behandelingen nodigen wij u uit voor een intake-gesprek. Wij zullen de behandeling dan uitgebreid met u doornemen indien u besluit de behandelingen te willen plaatsen wij een “proefflits” om te kijken of u de behandeling kunt verdragen. De kosten hiervoor bedragen 25 euro, welke u terug krijgt bij uw eerste behandeling.
 

Wat is ELOS?

Geheel nieuw is de geavanceerde ELOS technologie die bestaat uit intens gepulst licht gecombineerd met hoogfrequente stroom. Beide technieken worden al langdurig en veelvuldig toegepast in medische en cosmetische behandelingen. En hebben bewezen volledig veilig te zijn.

De ELOS behandeling bestaat uit een lichtflits die op een snelle, veilige en zeer effectieve manier honderden haarwortels tegelijk uitschakelt. Het haar wordt behandeld als het in de actieve groeifase is, er zullen dus meerdere behandelingen nodig zijn om al het haar te kunnen behandelen. Het behandelde haar komt dan niet meer terug.

U heeft gemiddeld 10 behandelingen nodig om uw overtollig haar permanent te verwijderen. Let wel in sommige gevallen kunnen hier meer behandelingen voor nodig zijn.
 

Waarom ELOS?

Het grootste voordeel van de ELOS boven de traditionele Laser en IPL systemen is dat de ELOS behalve licht gebruik maakt van hoogfrequente stroom. De effectieve werking van de methode wordt verzorgd door de hoogfrequente stroom. De lichtflits zorgt er alleen voor dat de haar verwarmd wordt. Doordat de stroomweerstand van de haar hierdoor verlaagd wordt, kiest de hoogfrequente stroom het haartje en doet deze vervolgens zijn werk in het haarzakje.

Methodes als LASER en IPL werken alleen met licht. Hierdoor moet de lichtflits veel heftiger zijn als bij de ELOS-methode. Dit brengt grotere risico’s met zich mee en is pijnlijker. Voor IPL en LASER moet er ook een duidelijk kleurverschil zijn tussen huid en haar. De huid zo bleek mogelijk en de haar zo donker mogelijk. Als de huid namelijk te donker is neemt deze teveel warmte op en verbrand uw huid. Indien de haar niet donker genoeg id neemt deze niet genoeg warmte op en zal de behandeling niet of veel minder effectief zijn. De ELOS kent deze problemen niet!

Hierdoor is de behandeling VEEL beter en veiliger voor uw huid en kunnen in tegenstelling tot  de traditionele Laser en IPL systemen een donkere huid en blond, grijs of rood haar OOK succesvol behandeld worden!

De ELOS methode:

  • Werkt effectiever en veiliger dan traditionele Laser en IPL systemen
  • Werkt sneller, minder behandelingen nodig
  • Is geschikt voor zowel vrouwen als mannen
  • Verwijdert ook blond, grijs en rood haar. (wetenschappelijk bewezen!)
  • Minder belastend voor de huid
  • Is geschikt voor alle huidtypen
  • Kan alle lichaamsdelen behandelen

Door de samenwerking tussen licht in hoogfrequente stroom dringt de ELOS dieper door in de huid.