STEUN CARE FOR LIFE

Op vrijdag 27 augustus zullen 150 schoonheidssalons in heel Nederland dezelfde heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling geven! Speciaal voor CARE FOR LIFE! 
 
Care For Life zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een beperking. Ze doen dit door het kind en de familie een (financieel) steuntje in de rug te bieden. Zo kunnen we voor kinderen die dat vanwege hun ziekte of aandoening hard nodig hebben bijvoorbeeld extra medische ondersteuning of onderwijs realiseren. 
 

Een Salon doet ook mee om dit mooie doel te helpen. En zal speciaal voor Care For Life ook zaterdag 28 augustus tijdens Gronings Ontzet open gaan om deze behandeling te geven. 

Je kan op 3 manieren helpen om deze dromen, wensen uit te laten komen:
  • Boek of reserveer een heerlijke behandeling;
  • Koop de speciale “CARE FOR LIFE” doucheschuim;
  • Doneer via een Tikkie of in de salon.
Boek uw behandeling direct online in of reserveer een via het onderstaande formulier. Op deze manier kunt u deze ook cadeau doen of op een later moment verzilveren.

De doucheschuim is te koop in de salon. U kunt deze ook reserveren via het onderstaande formulier, want op is op..

U kunt rechtstreeks aan CARE FOR LIFE doneren via een Tikkie, maar dit kan ook in de salon.
 

Vul het formulier hiernaast in om een behandeling of een doucheschuim te reserveren.

Ik neem vervolgens contact met u op om af te spreken hoe u wenst te betalen en hoe u de doucheschuim of behandeling wilt ontvangen.

Reserveer uw behandeling of foam

Reserveer een behandeling

De opbrengst van deze behandeling gaat 100% naar Care For Life. De behandeling kost €50 voor 50 min. Maar u mag natuurlijk altijd meer geven, graag zelfs!

Deze heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling bestaat uit: Reiniging van het gelaat, Peeling, masker, massage, serum en dagcreme.

Reserveren

Koop een heerlijke doucheschuim

Koop een heerlijke Showerfoam / Doucheschuim Care for life kopen. Deze kost maar €4,95 (meer mag altijd) De opbrengst gaat 100% naar Care For Life.

Deze vegan delicate romige doucheschuim geeft een heerlijk geurende genotbeleving tijdens het douchen. De huid voelt fluweelzacht aan en ruikt naar romig butterscotchijs met een vleugje gezoete limoen.

Doneer & support

Ter ere van het 10 jarige bestaan van Care For Life worden verschillende donatie acties in het leven geroepen. Om doneren zo makkelijk mogelijk te maken, kan er sinds kort via Tikkie gedoneerd worden. Hoe makkelijk is dat!

Je kan ook een donatie doen in het super schattige varkentje dat bij mij in de salon staat!!

CARE FOR LIFE ZET ZICH IN VOOR KINDEREN DIE CHRONISCH, LEVENSBEDREIGEND OF TERMINAAL ZIEK ZIJN EN VOOR KINDEREN MET EEN BEPERKING

Care for life bestaat dit jaar 10 jaar, en dat betekent dat dit goede doel al 10 jaar lang de wensen in vervulling brengt van ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking. Om hun prachtige werkzaamheden voort te zetten hebben zij extra fondsen nodig, en wij (care cosmetics) willen dit graag samen met jou inzamelen. We zijn blij met elke bijdrage. Alle kleine beetjes helpen!